Lugnt och tryggt

På Tunagården är alla rum minst 20 kvm luftiga,ljusa och stora. De är möblerade med 90 cm resårsäng, skrivbord, skrivbordsstol samt 2 st bokhyllor, byrå, egen tvättkorg och förvaringslåda. Alla möbler är i modern stil och man kan få sätta sin egen prägel på rummen eftersom de är stora och luftiga. Tunagården har ett stort inbjudande kök där alla är välkomna att hjälpa till med matlagning eller bakning.

Det kommer att ske utflykter till olika destinationer för social miljöträning. När du kommer till Tunagården kommer du att få möjlighet att hitta den fritidsaktiviteten som du vill hålla på med, det kan vara allt från fotboll, ridning, dans, handboll, sång, musik till teater.

Tillsammans med din kontaktperson bestämmer ni vad ni vill prova på. Vi vägleder dig i en miljö där du kan, i lugn och ro, skapa dig en framtid, en framtid som du själv skapat. Vi jobbar tillsammans för att skapa en god självbild och ett bra självförtroende.

Din familj kan komma på besök på Tunagården med övernattning i familjerummet och delta i din vardag. Dina föräldrar kan få hjälp med sin föräldraförmåga och stärkas i sin föräldraroll genom familjeterapi/ familjebehandling

Kontakta oss

Har du frågor?

Blir du intresserad av vår verksamhet och har ett behov av att placera en ungdom utifrån vår kompetens? Tveka inte, kontakta oss. Maila eller ring vår verksamhetsledare christer.persson@westhill.se
076-1851752

Kontakt